Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Acne littekens verwijderen


Acne littekens

Acnelittekens vormen een van de meest voorkomende huidproblemen die wij behandelen. Voor de mooiste resultaten behandelen wij met de Pixel Erbium laser. Deze laser wordt ook gebruikt om huidverjonging te realiseren bij behandeling van een verouderde huid of de rokershuid. Bij de behandeling van Acne littekens maken we echter gebruik van een speciale tip: de fractional iPixel.

Met de iPixel: rijtjes van 7 pixels

Bij een behandeling met de fractional iPixel laser die wij gebruiken, wordt een laserstraal gefractioneerd in een rijtje van 7 straaltjes. Ten opzichte van de gewone Pixel laser, waarmee rasters van 7×7 of 9×9 pixels geschoten wordt, kan met de iPixel intensiever gewerkt worden en kunnen acné littekens effectiever aangepakt worden. Omdat de omringende huid intact blijft, kan de huid veel sneller genezen en kan de hersteltijd beperkt blijven.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De iPixel behandeling is met name geschikt voor de huid met acnélittekens maar wordt ook gebruikt bij een sterk verouderde huid of rokershuid. Deze gefractioneerde laserbehandeling is niet geschikt voor de behandeling van actieve acné.
Voordat behandeld wordt, vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens de intake wordt uw huid geanalyseerd en worden de contra-indicaties met u te besproken. Daarnaast wordt het behandelprotocol met u doorgenomen en het resultaat dat u van de behandeling kunt verwachten.

Wat is het resultaat dat ik kan verwachten ?

Het resultaat is afhankelijk van de diepte en de omvang van de acné littekens. In de meeste gevallen kunnen de littekens sterk vervaagd worden. In sommige gevallen kunnen wij ze zelfs geheel verwijderen. Het resultaat van de behandeling is al vrij snel zichtbaar na de behandeling. U zult zien dat de huidstructuur aanzienlijk verbeterd is en dat uw teint egaler is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Afhankelijk van de staat van uw huid en het gewenste resultaat, houden ongeveer 3 tot 5 behandelingen aan. Het geadviseerde aantal behandelingen wordt u tijdens het intake-gesprek aangegeven. Tijdens het intake gesprek wordt ook de tijd tussen de behandelingen afgestemd voor het beste resultaat.

Hoe snel herstelt mijn huid?

De zogenaamde “downtime” of hersteltijd is relatief kort en beperkt zich tot zo’n 5 dagen en is hiermee aanzienlijk korter dan bijvoorbeeld de CO2-lasers. Na de behandeling zal de huid warm aanvoelen zal het behandelde gebied wat gezwollen en rood zijn. De huid is op deze plaats bedekt met kleine korstjes en zal droog aanvoelen. De zwelling en de roodheid zal met enkele dagen sterk afnemen en na 3-4 dagen zullen ook de korstjes en de eventuele zwellingen sterk zijn verminderd.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling ?

Uw huid zal de eerste dagen droog aanvoelen. Voor deze eerste dagen krijgt u van onze huidlaserspecialist een vette crème mee om uw huid te verzorgen.
Omdat het huidverjongingsproces tot wel 3 maanden na de behandeling kan doorgaan, is het belangrijk deze periode 2 maal per dag een factor 30 (sunblock) aan te brengen. U dient deze periode overmatige blootstelling van de zon te voorkomen.

Prijslijst | Acné littekens verwijderen
Behandeling Minuten Prijs
Litteken klein (tot 10 cm) 30 € 137,50
Litteken klein (tot 10 cm) – pakket 3x 30 € 370,00
Litteken groot (tot 25 cm) 30 € 192,50
Litteken groot (tot 25 cm) – pakket 3x 30 € 530,00
Acné littekens per gebied 30 € 165,00
Acné littekens per gebied – pakket 3x 30 € 440,00
Acné littekens gehele gelaat 60 € 330,00
Acné littekens gehele gelaat – pakket 3x 60 € 880,00

Wat onze klanten vinden
9 / 10

Toen ik zestien was heb ik veel last gehad van acne. Ik heb toen ook pillen geslikt en regelmatig behandelingen gehad om het tegen te gaan. Maar toch heb ik best wat littekens in mijn  

Lees meer
Marit
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy

Bekijk alle beoordelingen

Menu