Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken
Marit

02-03-2014

Zeist - Acne littekens verwijderen
9 / 10

Toen ik zestien was heb ik veel last gehad van acne. Ik heb toen ook pillen geslikt en regelmatig behandelingen gehad om het tegen te gaan. Maar toch heb ik best wat littekens in mijn gezicht overgehouden. Mijn huisarts vertelde mij over laserbehandelingen die je kunt ondergaan. Ik heb toen veel op internet gelezen over de laserbehandelingen omdat ik precies wilde weten wat het was. Ik heb gekozen voor Pour Tous uit Utrecht omdat zij veel informatie op de website hadden en redelijk bij mij in de buurt zitten. Zij hebben mij eerst uitgenodigd voor een gesprek om te vertellen wat de behandeling inhoud en een vragenlijst doorgenomen. Ik kreeg meteen een erg goede indruk. De behandeling zelf was niet echt pijnlijk maar de dagen erna was mijn huid erg rood en droog. Dat was me vooraf al verteld en ik had ook een creme meegekregen. Na 4 dagen was de ergste roodheid weg. Ik ben nu 2 keer behandeld met de pixellaser en ben al erg blij met de verbeteringen tot nu toe. De grote diepere littekens zijn een stuk kleiner geworden en de kleinste littekens zijn al bijna weg. Ook mijn gezicht is veel minder vlekkerig dan voor de behandeling. De behandeling is vrij duur en het kost je een paar vrije dagen maar ik ben blij met het resultaat. Ik wil Pour Tous dan ook aanraden voor deze behandeling.

Groetjes Marit

Bekijk Acne littekens verwijderen
Menu