Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Laser Peeling

Laser Peeling

De Laser Peeling is de Light-versie van de Pixel-behandeling. Bij de Laserpeeling worden minuscule gaatjes (pixels) in de huid worden geschoten. De fractioneel ablatieve laser die we bij deze behandeling gebruiken zorgt voor een versneld huidvernieuwingsproces waarbij de dode huidcellen sneller verwijderd worden. Hierbij wordt de fibroblast gestimuleerd om nieuw collageen in de dermis aan te maken. Deze behandeling zorgt voor een mooi vernieuwde huid waarbij je een frisse uitstraling en mooie glow krijgt.

Voordelen

Een groot voordeel van de Laser peeling behandeling ten opzichte van de Pixel Perfect behandeling, is dat deze behandeling een zeer korte downtime kent, waardoor de huid na de behandeling nauwelijks hoeft te herstellen.

BIG geregistreerde huidtherapeuten

Onze laserbehandelingen worden uitgevoerd door of onder begeleiding van een van onze huidtherapeuten.

Op welke gebieden kan de Laser peeling worden ingezet?

Deze light behandeling kan worden ingezet voor het gezicht, de hals, decolleté en handen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Doordat de light versie van deze behandeling doorgaans wat minder invasief is dan de reguliere toepassing van deze laser, wordt deze behandeling geadviseerd voor de 25+ huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een milde verfrissing volstaat 1 tot 3 behandelingen of bijvoorbeeld als eenmalige afwisseling op de Clearlift (die de opperhuid in tact laat).

Zijn er risico’s verbonden aan de laserbehandeling?

Voordat behandeld wordt, vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. Deze intake wordt gebruikt om uw huid te analyseren en de contra-indicaties met u te bespreken om risico’s uit te kunnen sluiten. Tijdens de intake wordt de behandeling en het resultaat dat u kunt verwachten, uitvoerig met u besproken.

Pixel Perfect versus Laser Peeling

Het grootste verschil tussen deze twee behandelingen is de intensiteit waarmee de behandeling uitgevoerd wordt. Dit zorgt ervoor dat bij de Pixel Perfect behandeling een downtime van 4 tot 5 dagen is en bij de Laser Peeling behandeling maar 1 tot maximaal 2 dagen. Er is hierbij nagenoeg geen zwelling aanwezig en minimale schilfering. Deze behandeling adviseren wij voor de 25+ huid en de Pixel Perfect voor de 40+ huid, omdat deze door de hogere intensiteit meer geschikt is voor indicaties als grovere rimpels en verslapping.


Wat is de hersteltijd van de huid?

Doordat deze behandeling wat minder invasief is dan de reguliere toepassing van deze laser, heeft u een downtime van 1 tot 2 dagen. Direct na de behandeling voelt de huid warm aan en kan wat rood zijn. Met deze light behandeling heeft u de dag erna doorgaans weinig tot geen zwelling. De huid kan wat droog zijn en licht gaan schilferen.


Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat droger voelen, u kunt hiervoor een crème speciaal geschikt voor na laserbehandelingen aanschaffen. Vanaf de tweede dag is het ook belangrijk om een spf30 of liever nog spf50 te smeren en overmatige blootstelling van de zon te vermijden.

Prijslijst | Laser Peeling
Behandeling Prijs
Decolleté € 150,00
Decolleté – pakket 3x € 400,00
Gelaat € 150,00
Gelaat – pakket 3x € 400,00
Gelaat en de hals € 200,00
Gelaat en de hals – pakket 3x € 550,00
Gelaat, de hals en het decolleté € 300,00
Gelaat, de hals en het decolleté – pakket 3x € 800,00
Hals € 100,00
Hals – pakket 3x € 270,00
Handen € 100,00
Handen – pakket 3x € 270,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu