Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Benen definitief ontharen

 
Verschijnen er bij u ook soms lastige bulten of hebt u last van irritatie na het waxen of scheren van de benen? Bent u de stoppels en de bijhorende jeuk beu en wilt u kunnen genieten van mooie en gladde benen die u niet om de haverklap hoeft bij te werken? Dan is een laserbehandeling voor u de perfecte oplossing. Geen last meer van allerhande irritaties en een resultaat dat permanente reductie van 80 tot 85% geeft.

Soprano Ice voor het laseren van benen

Definitieve ontharing van de benen doen wij met behulp van de Soprano ICE PLATINUM laser. Dit is de meest geavanceerde laser die er momenteel in de markt is. De haarworteltjes in het te behandelen gebied worden vernietigd door middel van lichtflitsen. Via het pigment komt deze lichtflits bij de haarwortel. Door de warmte die vrijkomt wordt de haarwortel vernietigd. Het haartje zal nooit meer terugkomen. De Soprano ICE is de eerste diodelaser die extreem kan koelen en de behandeling veilig, effectief en zeer comfortabel maakt.

Hoe werkt de behandeling?

Hebt u last van veel haar op de benen en kost het u veel tijd om uw benen te ontharen, dan is het voor u ideaal om een afspraak te maken voor het bespreken van de mogelijkheden van het laseren van uw benen. Volgens uw huid- en haartype wordt individueel vastgesteld hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld is dit zo’n 8 keer.
Er zijn een aantal zaken waar u vooraf rekening mee moet houden. Minimaal 6 tot 8 weken vooraf mag u de benen niet epileren, waxen, harsen of met chemische ontharingscrème behandelen. Van 1 tot 4 weken vóór en na het laseren mag u niet in de zon of onder de zonnebank. De eerste 48 uren na de behandeling mag u de huid niet blootstellen aan warmte zoals bijvoorbeeld een sauna.

Tussen de behandelingen is er een tussenpose nodig van zo’n 8 weken vooraleer over te gaan tot de volgende laserbehandeling. De lasermethode heeft weinig bijwerkingen en is relatief pijnloos.

Vrijblijvend consult

U krijgt alle informatie en antwoorden op al uw vragen tijdens een eerste intakegesprek. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. U krijgt een idee van het aantal nodige behandelingen aan de hand van uw huidtype, haardikte, kleur en haarconcentratie.


Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu