Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

Lichaams-
behandelingen

pourtous_lichaamsbehandelingen


Voor iedereen een lichaamsmassage

Pour Tous betekent letterlijk “voor iedereen”. Wij hebben dan ook voor iedereen een passende lichaamsbehandeling of massage.

De Verwenbehandeling: een weldaad voor uw lichaam!

De naam zegt het al: pure verwenning ! Als u echt verwend wilt worden dan is deze behandeling zeker iets voor u. De verwenbehandeling begint met een warm voetenbadje waarna uw rug gemasseerd wordt met etherische oliën. Na de rugmassage wordt uw gezicht gereinigd en gemasseerd waarna een rustgevend en voedend masker wordt aangebracht. De verwenbehandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage.

De Lichaamsbehandeling met Algenpakking

De ontspannende lichaamsbehandeling met algenpakking is een behandeling die helpt uw huid te verstevigen en heeft een ontgiftende werking. Deze behandeling start met het zorgvuldig scrubben van uw huid. Na de scrub wordt uw huid gemasseerd met etherische oliën. Vervolgens wordt uw lichaam bedekt met zuivere algen die hun werk doen onder een heerlijke warmtedeken. De werkstoffen die de algen bevatten helpen zelfs cellulite tegen te gaan en hebben een stimulerende werking bij het afslanken. Wanneer de algen hun werk hebben gedaan kunt u zich douchen in onze doucheruimte waarna uw lichaam wordt ingesmeerd met een verzorgende bodylotion. U voelt de energie weer door uw lichaam stromen!

Hotstone massage

De hotstone massage is een massage waarbij verwarmde basaltstenen worden gebruikt om gericht warmte over te brengen naar uw spieren. Een effectieve en ontspannende massage die door het gebruik van etherische oliën ook nog eens heerlijk aanvoelt. Ontspanning voor zowel lichaam als geest!

Prijslijst | Lichaamsbehandelingen
Behandeling Minuten Prijs
Lichaamsmassage 30 € 30,00
Pour Tous Verwenbehandeling 75 € 67,50
De Pour Tous verwenbehandeling bestaat uit een voetenbadje, een rugmassage, een gezichtreiniging, een gezichtsmassage, het aanbrengen van een masker en een voetmassage.
Hot Stone massage kort 45 € 46,00
Hot Stone massage normaal 60 € 61,50
Algenpakking 75 € 67,50
Deze pakking met zuivere algen heeft een ontgiftende en afslankende werking.

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu