Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

ELOS Skin Tightening

pourtous_skin_tightening


Huidverjonging en huidversteviging

In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine van essentieel belang. Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid terwijl collageen zorgt voor de structuur en stevigheid. Door de lichtflitsen die de ELOS genereert, wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd zodat de huid weer strak en elastisch wordt. Door het liftend effect vervagen rimpels en komen de strakke contouren terug.

Comfortabele behandeling

Tijdens elke lichtflits zijn er twee energiebronnen, namelijk bipolaire radiofrequentie en infrarood, tegelijkertijd aan het werk voor het verbeteren van de huid. De flits is nagenoeg pijnloos. Refirme Elos levert gecontroleerde energie tot zo’n 5 mm diep in de huid. De radiofrequentie verwarmt de diepe dermis, terwijl infrarood zorgt voor een verwarming aan de oppervlakte.

Hoe lang duurt de ELOS ST-behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen oppervlakte. Voor een behandeling van het gehele gezicht moet u rekenen op een behandelduur van ongeveer 30 minuten. De behandeling van de kaaklijn of de hals duurt ongeveer 20 minuten. De behandeling van de onderste oogleden (inclusief donkere kringen) duurt ongeveer 15 minuten.

Het resultaat

Na de behandeling zal de huid lichtrood van kleur zijn, dit verdwijnt binnen een paar uur. De behandeling is snel en niet ingrijpend en er is geen ‘herstelperiode’. Er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. De huid zal gedurende 2 weken na de behandeling collageen en elastine aan blijven maken. De huid zal zich in deze periode verder verstrakken en rimpeltjes zullen verder vervagen.

Prijslijst | ELOS Skin Tightening
Behandeling Minuten Prijs
1 gebied 120 € 50,00
2 gebieden 30 € 90,00
3 gebieden 30 € 125,00
Onder een “gebied” wordt verstaan: ogen, wangen, voorhoofd, hals of mond.

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu