Huidverjonging en definitief ontharen - Pour Tous Utrecht
Afspraak maken

ELOS
Skin Rejuvenating


Huidverbetering met ELOS SR

ELOS Skin Rejuvenating is een behandeling die wij inzetten voor verschillende huidproblemen. De belangrijkste toepassingen zijn onder andere couperose, zonbeschadigingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten en kleine rimpels. Maar deze techniek kan ook effectief worden ingezet tegen huidveroudering van de handen, de hals en het decolleté. Bij deze behandeling wordt bipolaire radiofrequentie met IPL gecombineerd. Deze niet-invasieve methode is snel en effectief voor alle huidtypen. De behandeling is comfortabel door het gebruik van een effectief koelend handstuk.

Veiligeheid voor alle huidtypen

ELOS is een veilige behandeltechniek die getest, gekeurd en gecertificeerd is door de Amerikaanse FDA. De techniek wordt door zowel medici, paramedici als schoonheidsspecialistes ingezet.

De resultaten

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt de mooie resultaten die wij bij Pour Tous boeken met de ELOS-behandeling. Tijdens dit wetenschappelijk onderzoek kregen 108 patiënten 5 persoonlijke, huidspecifieke full-face behandelingen met een interval van drie weken. Er werden voor en na foto’s gemaakt, beoordeeld via een double-blinded evaluatie door een arts en er vond een gestandaardiseerde enquête plaats. Op basis van de gegevens van de 540 behandelingen zijn de volgende resultaten vastgesteld.
Verbetering in procenten:

  • algehele huidbeeld 75,3%

  • rimpels 41,2%

  • spankracht 62,9%

  • huidtextuur 74,1%

  • poriegrootte 65,1%

  • teleangiectasia 68,4%

  • hyperpigmentatie en dyschromia 79,3%

Deze studie toont de veiligheid en effectiviteit van de ELOS methode aan. Vastgesteld zijn een algehele verbetering van het huidbeeld (frisse uitstraling, egale teint), verbeterde reductie van rimpels, teleangiectasia en hyperpigmentatie vergeleken met andere methodes met gepulseerd licht.

Prijslijst | ELOS Skin Rejuvenating
Behandeling Minuten Aantal Prijs
1 flits ELOS SR 10 1 € 17,00
2 flitsen ELOS SR 10 1 € 20,00
3 flitsen ELOS SR 15 1 € 23,00
t/m 8 flitsen ELOS SR 15 1 € 25,00
t/m 12 flitsen ELOS SR 20 1 € 30,00
t/m 20 flitsen ELOS SR 20 1 € 35,00

Wat onze klanten vinden
8 / 10

Ruim 20 jaar kom ik als klant bij Pour Tous. Wat voor mij de belangrijkste redenen zijn voor mijn bezoek: ter zake deskundig, vernieuwend, betrouwbaar, kritisch, meedenkend, hygiënisch.

Lees meer
Willy
10 / 10

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Wat een mooie methode om de huid er mooi,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig de tijd om  

Lees meer
Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen

Menu